Babyshower

Het is helemaal van deze tijd: een babyshower organiseren voor jouw zwangere vriendin of zus. Bij de Remise Dordrecht worden we heel enthousiast van deze trend! Het is ontzettend leuk om te zien hoe de vrouw in verwachting heerlijk in de watten wordt gelegd en een super gezellige middag beleefd met vrienden en familie. De Remise Dordrecht staat bekend om de heerlijke homemade lekkernijen, fantastische high tea en smakelijke lunches. De Remise is hiermee de perfecte plek voor een babyshower in Dordrecht! De Remise Dordrecht is een fijne locatie voor gezelschappen van 35 tot 45 personen. Hoe de babyshower wordt ingevuld is helemaal aan jou!

Babyshower Dordrecht

De Remise is heel geschikt voor jouw babyshower. Wil je gezellig komen genieten van lekkere homemade taartjes in de kleuren van het geslacht van de baby? Of organiseer je liever een babyshower high tea in Dordrecht? Alles is mogelijk! De Remise staat voor kwaliteit en gezelligheid. We zorgen ervoor dat de babyshower soepel verloopt. Daarnaast denken we graag mee met de invulling van deze dag. Wat zetten we op tafel? Wordt de ruimte versierd? Samen zorgen we voor de leukste babyshower!

Feestlocatie Dordrecht huren

Ben je op zoek naar een sfeervolle feestlocatie om een babyshower te organiseren? Met heerlijke hapjes drankjes en andere lekkernijen? Dan is De Remise de juiste plek. Op zoek naar een leuk babyshower- of kraamcadeau? Bekijk dan onze brownieboxen eens! Heerlijk verse brownies, in roze of blauwe thema! En het grootste voordeel? Ze passen gewoon door de brievenbus! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wil je eens sparren over een feestje, of een offerte opvragen? Neem dan contact op. We helpen je graag met het plannen van de leukste babyshower! De feestlocatie is ook heel geschikt voor kinderfeestjes of bruiloft recepties.