Lunch

Lunchen in Dordrecht

In Dordrecht is veel te bekijken. Zowel in de stad, als er buiten. In het centrum hebben wij de Grote Kerk, een uniek stadshuis, ons eigen Dordtse Museum, het Boekdruk Museum, allerlei authentieke gebouwen die het bekijken meer dan waard zijn. En dan hebben we het nog niet over het uitgebreide centrum gehad. Een ‘dagje Dordt’ is daarmee een echte aanrader. Bij zo’n dagje Dordt hoort natuurlijk ook een lekkere lunch. Wij zeggen dan ook: kom gezellig lunchen in Dordrecht!

Lunch in de Remise

In De Remise, waar een uitgebreid Bagel menu voor je klaar staat, vind je naast lekker eten, nóg zo’n authentiek Dordts pand boordevol historie. Ons menu bestaat uit vers afgebakken bagels met vers, luxe beleg. Ons menu vind je online op onze website, zowel voor de vegetariër, de veganist en de rest. Je lunch in Dordrecht zal dan ook net zo’n onvergetelijke ervaring zijn als je bezoek aan Dordrecht zelf. De Remise is dé lunchroom in Dordrecht, waar je even uit kunt rusten van al die indrukken. Bovendien ben je bij ons ook welkom voor een high tea met familie en vrienden, of om goed je dag te beginnen met een heerlijk ontbijt.

Lunch Dordrecht centrum

Tussen het stadhuis en de Grote Kerk kun je terecht voor een uitgebalanceerde lunch. Lekker lunchen in Dordrecht is nog nooit zó bereikbaar geweest. Wij zeggen daarom altijd: tijdens je bezoek aan Dordrecht, lunch je bij De Remise. Je hoeft niet te reserveren om bij ons te komen eten, maar het mag wel, dat kun je doen via de volgende contactgegevens. We zijn elke dag geopend van minimaal 9 uur t/m 17 uur. Let op! Deze tijden wijzigen per seizoen. Check daarom altijd via Google onze openingstijden. Wij hopen je snel te o

× Stuur een berichtje!