Lunch

Lunchen in Dordrecht

In Dordrecht is veel te bekijken. Zowel in de stad, als er buiten. In het centrum hebben wij de Grote Kerk, een uniek stadshuis, ons eigen Dordtse Museum, het Huis van Gijn, allerlei authentieke gebouwen die het bekijken meer dan waard zijn. En dan hebben we het nog niet over het uitgebreide centrum gehad. Een ‘dagje Dordt’ is daarmee een echte aanrader. Bij zo’n dagje Dordt hoort natuurlijk ook een lekkere lunch. Wij zeggen dan ook: kom gezellig lunchen in Dordrecht!

Lunch in De Remise

In De Remise, waar een uitgebreid Bagel menu voor je klaar staat, vind je naast lekker eten, nóg zo’n authentiek Dordts pand boordevol historie. Ons menu bestaat uit vers afgebakken bagels met vers, luxe beleg. Ons menu vind je online op onze website, geschikt voor de vegetariër, de veganist en personen met allergenen. Je lunch in Dordrecht zal dan ook net zo’n onvergetelijke ervaring zijn als je bezoek aan Dordrecht zelf. De Remise is dé lunchroom in Dordrecht, waar je even uit kunt rusten van al die indrukken. Bovendien ben je bij ons ook welkom voor een high tea met familie en vrienden, of om goed je dag te beginnen met een heerlijk ontbijt. Daarnaast is het ook een ideale plek om een groepslunch te organiseren. Je kan er voor kiezen om in de lunchroom of bij voorkeur aan een eigen ruimte ook in de vergaderzaal te lunchen.

Een verzorgde lunch op locatie

Ben je op zoek naar een unieke lunchervaring buiten de deur? Lees hier dan over onze lunch op locatie mogelijkheden in Dordrecht. Niet alleen bieden we een smaakvolle lunch aan, gemaakt van verse en gezonde ingrediënten, maar we zorgen ook voor een naadloze bezorging direct op jouw gekozen locatie. Heb je een belangrijke vergadering of wil je gewoon je team trakteren op een heerlijke maaltijd, de lunch op locatie van De Remise is iedere gelegenheid geschikt. Van belegde bagels en salades tot soepen en zoete lekkernijen, er is voor ieder wat wils. Dieet of allergie wensen? Geen probleem! Laat het ons weten zodat we rekening alle dieetwensen en allergieën rekening kunnen houden.

Lunch Dordrecht centrum

Tussen het stadhuis en de Grote Kerk kun je terecht voor een uitgebalanceerde lunch. Lekker lunchen in Dordrecht is nog nooit zó bereikbaar geweest. Wij zeggen daarom altijd: tijdens je bezoek aan Dordrecht, lunch je bij De Remise. Je hoeft niet te reserveren om bij ons te komen eten, maar het mag wel, dat kun je doen via de volgende contactgegevens. We zijn maandag t/m vrijdag geopend van 8:30 t/m 16:30 uur en zaterdag van 9:00 t/m 17:00 uur. Let op! Deze tijden wijzigen per seizoen. Check daarom altijd via Google onze openingstijden. Wij hopen je snel te mogen ontvangen!