Groepslunch in Dordrecht

De Remise in Dordrecht is de uitstek voor een lekker en vers bereid ontbijt, lunch of high-tea. Daarnaast biedt de historische ruimte bij de Remise ook een gezellige plek voor een groepslunch in het centrum van Dordrecht. De Remise bevindt zich dan ook in een historisch pand waarbij je met collega’s, vrienden of familie kan genieten van een heerlijke (groeps)lunch met een authentieke sfeer. Voor groepslunches hebben wij dan ook de perfecte ruimte en menu-opties.

Menuopties voor iedereen

Onze groepslunch menu’s zijn samengesteld uit de passende seizoensgebonden ingrediënten en zorgen voor een uitgebalanceerde en smakelijke maaltijd voor iedereen. De ingrediënten worden vers belegd op onze overheerlijke bagels. Zo zijn de vers belegde broodjes perfect voor een groepslunch voor iedere gelegenheid.

Verder zijn we bij de Remise bekend met de menu-opties voor vegetariërs, veganisten en mensen met speciale dieetwensen. Hiervoor maken wij dan ook overheerlijke alternatieven zodat iedereen van zijn of haar vers belegde bagel kan genieten. Ook zijn we bekend met allergieën en intoleranties, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Verschillende lunchruimtes beschikbaar

Bij de Remise hebben we verschillende ruimtes beschikbaar voor een groepslunch in het centrum van Dordrecht. De keuze is hierbij afhankelijk van de grootte van de groep en de sfeer die je wilt creëren. Onze gezellige serre is perfect voor een intieme lunch met vrienden, terwijl onze vergaderzaal ideaal is voor grotere groepen.

Onze groepslunches zijn ideaal voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een gezellige plek om te lunchen en te vergaderen. De vergaderzaal is voorzien van een flipover, een beeldscherm + HDMI om presentatie op te delen, kantoorbenodigdheden als schrijfpapier en pennen. We hebben alle faciliteiten die je nodig hebt om je bijeenkomst of vergadering zo efficiënt mogelijk te maken.

Reserveren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een verzorgde groepslunch zowel in een zaaltje als in grote aantallen in de lunchroom? Neem dan contact met ons op waarbij we al onze mogelijkheden kunnen toelichten. Zo helpen wij jou graag bij het samenstellen van de perfecte lunch voor iedere gelegenheid.