Vergaderen

De vergaderzaal van De Remise

Een heidesessie met je collega’s, maar dan gewoon onder een fijn en stevig dak. Met een bepaald aantal collega’s brainstormen en daarvoor een uit de normale omgeving weg gaan. Ook dat is bij De Remise zeker mogelijk.

Wij beschikken over een ruime (vergader) zaal, waar zeker 12 mensen tegelijk in kunnen. De zaal is onderdeel van De Remise, maar helemaal afgesloten van de winkel. De zaal is volledig in de sfeer van de Remise gemaakt. Ook hier vind je hele mooie authentiek historische elementen en kun je de historie van het prachtige pand zeker voelen. In onze vergaderzaal kun je alles met elkaar in rust bespreken. Als je de zaal huurt, is het altijd inclusief flip-over met goede stiften; flatscreen met HDMI-aansluiting én schrijfpapier & pennen.

Meetinglocatie in Dordrecht

Er zijn dan ook vele bedrijven die in een vergaderlocatie in Dordrecht zoeken. Omdat ze willen brainstormen. Omdat ze willen bijpraten. Vergaderen in Dordrecht is logisch, het is goed aan te rijden voor iedereen. Wil je vergaderen, Dordrecht is je place to be.

Vergaderen in de Remise

De Remise heeft speciaal hiervoor een unieke vergaderzaal beschikbaar. Deze kun je huren, met of zonder koffie, cake en lunch. In De Remise kun je elkaar ontmoeten en harde afspraken maken. Vergaderen in Dordrecht? Wij staan met liefde voor je klaar! Ook buiten onze openingstijden om, dus vraag bij ons gerust naar alle mogelijkheden. We willen je wel vragen om bij ons je vergadering te reserveren, zodat we het een beetje kunnen voorbereiden. We willen uiteraard het allerbeste van het beste bieden. De ideale vergaderlocatie vind je bij De Remise. Wij hopen je snel te ontmoeten in deze Vaste Halte voor iedereen!

Werkplek in Dordrecht

Even flexwerken in Dordrecht? ZZP-er en op zoek naar een plekje om rustig buiten de deur te werken of mensen te ontmoeten? Ga dan gerust even in ons restaurant zitten en laat je verwennen met de lekkerste cake, een vers bageltje en een goed bakkie koffie! Er is genoeg plek aan onze stamtafel, of neem een plekje bij het raam. Zorg wel dat je niet teveel afgeleid wordt😉.

Je kunt de zaal per dagdeel van ons huren. Eén dagdeel kost €125 euro. De hele dag over onze vergaderzaal beschikken, kost je €175 euro.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor je natje en droogje van de dag, want wat is die vergadering of dat overleg nou zonder koffie, thee of iets lekkers? Juist, niet om door te komen. En daarom hebben wij verschillende arrangementen om jouw dag verteerbaar te maken:

Arrangementen

‘Even Bijtank’- arrangement:

Koffie/thee/water, lekkere cakes en taarten op tafel.
Prijs: €10.00 per persoon per dagdeel

‘Effies lunchen’-arrangement:

Een heerlijke proeveriji met de lekkerste bagels & sandwiches mét de verste sappen op tafel.
Prijs: €15.00 per persoon.

‘Smeren’-arrangement:

Koffie/thee/water, lekkere cakes en taarten op tafel.
Een uitgebreide lunch met bagels & sandwiches mét de verste sappen op tafel.
Én een heerlijk Ben&Jerry’s ijsje (met slagroom als je wilt).
Prijs: €20.00 per persoon.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

× Stuur een berichtje!