Vergaderen

De vergaderzaal van De Remise

Een heidesessie met je collega’s, maar dan gewoon onder een fijn en stevig dak. Met een bepaald aantal collega’s brainstormen en daarvoor een uit de normale omgeving weg gaan. Ook dat is bij De Remise zeker mogelijk.

Wij beschikken over een ruime (vergader) zaal, waar zeker 12 mensen tegelijk in kunnen. De zaal is onderdeel van De Remise, maar helemaal afgesloten van de winkel. De zaal is volledig in de sfeer van de Remise gemaakt. Ook hier vind je hele mooie authentiek historische elementen en kun je de historie van het prachtige pand zeker voelen. In onze vergaderzaal kun je alles met elkaar in rust bespreken. Als je de zaal huurt, is het altijd inclusief flip-over met goede stiften; flatscreen met HDMI-aansluiting én schrijfpapier & pennen.

Je kunt de zaal per dagdeel van ons huren. Eén dagdeel kost €125 euro. De hele dag over onze vergaderzaal beschikken, kost je €175 euro.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor je natje en droogje van de dag, want wat is die vergadering of dat overleg nou zonder koffie, thee of iets lekkers? Juist, niet om door te komen. En daarom hebben wij verschillende arrangementen om jouw dag verteerbaar te maken:

Arrangementen

‘Even Bijtank’- arrangement:

Koffie/thee/water, lekkere cakes en taarten op tafel.
Prijs: €10.00 per persoon per dagdeel

‘Effies lunchen’-arrangement:

Een heerlijke proeveriji met de lekkerste bagels & sandwiches mét de verste sappen op tafel.
Prijs: €15.00 per persoon.

‘Smeren’-arrangement:

Koffie/thee/water, lekkere cakes en taarten op tafel.
Een uitgebreide lunch met bagels & sandwiches mét de verste sappen op tafel.
Én een heerlijk Ben&Jerry’s ijsje (met slagroom als je wilt).
Prijs: €20.00 per persoon.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

× Stuur een berichtje!