Lunch op locatie

Lunch op locatie boxen (2)
Lunch op locatie boxen
Lunch op locatie box
lunch op locatie box

Ben je op zoek naar een lekkere lunch op locatie in Dordrecht? Dan is de Remise een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar goed verzorgde lunch voorzien van verse en gezonde ingrediënten. Bij De Remise bieden wij een heerlijke lunch op locatie aan voor bedrijven in Dordrecht en omgeving. Onze lunches zijn samengesteld uit verse en gezonde ingrediënten, zodat uw medewerkers kunnen genieten van een voedzame maaltijd tijdens hun drukke werkdag. Of u nu op zoek bent naar een samengesteld broodjes menu of een uitgebreid buffet, wij hebben voor elk wat wils.


Lunch op locatie bestellen?

Een verzorgde lunch op locatie in Dordrecht naar wens

Er zijn verschillende mogelijkheden en opties waaruit gekozen kan worden, waaronder belegde bagels, salades, soepen en zoetigheden als cakes. Daarnaast kunnen wij ook rekening houden met eventuele dieetwensen of allergieën, zodat iedereen kan genieten van onze lunch op locatie. Onze lunch op locatie wordt vers bereid en op de door u gekozen tijd geleverd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelen van de lunch, en kunt u zich concentreren op uw werk. Zo kun je de lunch voor de pauze laten bezorgen of voor een goed verzorgde lunch tijdens een vergadering. Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen op 06-12190355 of 085-3035516 of te mailen naar info@remisedordt.nl. Daarnaast kun je ons ook rechtsonderin een WhatsApp berichtje sturen waarbij we zo snel mogelijk op je berichtje zullen antwoorden!

Vergaderen en lunchen op locatie bij De Remise in Dordrecht

Naast een verzorgde lunch bezorgd bij jou op locatie. Kun je er ook voor kiezen om de vergadering met een verzorgde lunch in onze vergaderzaal bij De Remise houden. Een lekker en goed verzorgde lunch samen met een inspirerende omgeving maken vergaderingen met bijvoorbeeld klanten of interne vergaderingen niet alleen interessant maar ook lekker! Onze vergaderruimte kan tot 12 mensen tegelijkertijd ontvangen. Waarbij de sfeervolle ruimte in ons authentieke pand alles bevat om een vergadering tot een succes te maken. Bij het huren van de vergaderzaal in combinatie met een verzorgde lunch bij ons op locatie is het volgende inbegrepen: een verzorgde lunch waarbij de mogelijkheden vooraf afgesproken worden, een flip-over met stiften, flatscreen met HDMI-aansluiting waar een laptop aan kan worden gekoppeld en schrijfpapier en pennen.


Vergaderzaal reserveren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een verzorgde lunch zowel bij jou op locatie of op locatie bij De Remise? Neem dan contact met ons op waarbij we al onze mogelijkheden kunnen toelichten. Zo helpen wij jou graag bij het samenstellen van de perfecte lunch voor iedere gelegenheid.