Feestbox

Wie ga jij verwennen? Gratis verzending door heel Nederland! Op maandag t/m vrijdag vóór 15:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Weet je wat zo fijn is? De boxen passen gewoon door de brievenbus, dus er hoeft niemand voor thuis te blijven. Leuk als cadeautje of natuurlijk om zelf op te eten! Laat een persoonlijk berichtje achter, dan schrijven wij dit op het kaartje!

Ivm de drukte bij PostNL kan het wel eens zijn dat het doosje iets langer onderweg is. De baksels blijven nét zo lekker! Maar wel goed om even te weten :).

Zakelijk

Wil je deze feestboxen versturen aan je gewaardeerde collega’s en je fantastische klanten? Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op om de details te bespreken.

Feestbox inhoud

Dit brievenbusdoosje zit boordevol lekkers om te versturen aan jouw vrienden, familie, collega’s of gewoon lekker aan jezelf. Alle boxen zijn gevuld met een millionaire slice, een koek met dikke bodem een volle caramellaag en een forse chocolade topping. Ook zit er in iedere box een extra stuk cake of brownie en drie cakeballs in verschillende smaken! Naast onze vaste toppers hebben we ook themaboxen die helemaal aansluiten bij het seizoen.
Verwen jouw collega’s met zo’n box. Ben je blij dat je collega’s zo hard gewerkt hebben? Stuur ze een smakelijk cadeautje.
Of wil je jouw vriend of vriendin even laten weten dat je aan ze denkt? Stuur deze rijkgevulde doos naar hen op & laat ze proeven wat ze voor jou betekenen.