Feestbox

Geniet van de lekkerste Feestboxen! Deze boxen gevuld met de lekkerste zoetigheden zijn door het hele land te versturen. Laat je vrienden, familie of collega’s weten dat je aan ze denkt óf verwen jezelf. Gratis verzending in NL! Op maandag t/m vrijdag vóór 16uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog via PostNL verzonden!

PS. Ze passen gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

Zakelijk

Wil je deze feestboxen versturen aan je gewaardeerde collega’s en je fantastische klanten? Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op om de details te bespreken.

Feestbox inhoud

Dit brievenbusdoosje zit boordevol lekkers om te versturen aan jouw vrienden, familie, collega’s of gewoon lekker aan jezelf. Alle boxen zijn gevuld met een millionaire slice, een koek met dikke bodem een volle caramellaag en een forse chocolade topping. Ook zit er in iedere box een extra stuk cake of brownie en drie cakeballs in verschillende smaken! Naast onze vaste toppers hebben we ook themaboxen die helemaal aansluiten bij het seizoen.
Verwen jouw collega’s met zo’n box. Ben je blij dat je collega’s zo hard gewerkt hebben? Stuur ze een smakelijk cadeautje.
Of wil je jouw vriend of vriendin even laten weten dat je aan ze denkt? Stuur deze rijkgevulde doos naar hen op & laat ze proeven wat ze voor jou betekenen.

× Stuur een berichtje!