Feestbox

Gratis verzending! 
Brievenbuspakketje 
Ma t/m vrijdag voor 15uur besteld = zelfde dag verzonden!
Gratis kaartje!

Feestbox bestellen

Het bestellen van een van onze goedgevulde boxen met de lekkerste millionaire slices, brownies, fudge en cake bites is heel makkelijk. In onze webshop kun je de box van jouw keuze selecteren en in je winkelmandje stoppen. Deze kun je heel makkelijk via iDeal afrekenen. Tijdens het afreken proces kun je aangeven waar deze box naar toe mag. Wil je hem als cadeautje weggeven? Dan kun je kiezen voor ‘verzenden naar een ander adres’. Je kunt hier ook een persoonlijke boodschap toevoegen die wij voor je op een kaartje schrijven.

Verzending van de Feestbox

Wanneer je de feestbox besteld hebt, gaan wij voor je aan de bak! Op maandag tot en met vrijdag wordt hij direct gebakken, ingepakt en klaargezet voor verzending. Heb je voor 14uur besteld? Dan gaat hij gelijk dezelfde dag nog naar onze bezorgpartners. In Dordrecht en omgeving worden de boxen heel milieuvriendelijk bij je langsgefietst (in weer én wind!). Buiten Dordrecht worden de boxen via PostNL verzonden en ontvang je na verzending een Track & Trace code waarmee je het pakketje kunt volgen.

Zakelijk

Wil je deze feestboxen versturen aan je gewaardeerde collega’s en je fantastische klanten? Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op om de details te bespreken.

Feestbox inhoud

Dit brievenbusdoosje zit boordevol lekkers om te versturen aan jouw vrienden, familie, collega’s of gewoon lekker aan jezelf. Alle boxen zijn gevuld met een millionaire slice, een koek met dikke bodem een volle caramellaag en een forse chocolade topping. Ook zit er in iedere box een extra stuk cake of brownie en drie cakeballs in verschillende smaken! Naast onze vaste toppers hebben we ook themaboxen die helemaal aansluiten bij het seizoen.
Verwen jouw collega’s met zo’n box. Ben je blij dat je collega’s zo hard gewerkt hebben? Stuur ze een smakelijk cadeautje.
Of wil je jouw vriend of vriendin even laten weten dat je aan ze denkt? Stuur deze rijkgevulde doos naar hen op & laat ze proeven wat ze voor jou betekenen.

× Stuur een berichtje!