Feestlocatie De Remise

Iets te vieren en op zoek naar een unieke feestlocatie in Dordrecht? Bekijk dan zeker de sfeervolle ruimte van de Remise in Dordrecht! De Remise Dordrecht is een perfecte feestlocatie voor gezelschappen van 35 tot 45 personen. De Remise staat bekend om de gezellige high tea, heerlijke koffies, lunches en ruim aanbod homemade taarten, cakes en andere lekkernijen. Van deze kwaliteiten kun je ook heerlijk genieten wanneer je de Remise kiest als jouw feestlocatie in Dordrecht! Of je nu gaat voor een bruiloft receptie, babyshower of (kinder)verjaardag, de Remise biedt het perfecte decor en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Unieke feestlocatie in Dordrecht

Wanneer je kiest voor de Remise Dordrecht als feestlocatie ga je voor gezelligheid en kwaliteit. De ruimte leent zich perfect voor kleinere gezelschappen. Doordat het personeel van de Remise gewend is aan drukte zowel vóór als achter de schermen, verloopt jouw feest gegarandeerd volgens plan. Onze collega’s zijn perfect op elkaar ingespeeld en zorgen ervoor dat iedereen snel kan genieten van de heerlijke hapjes en drankjes. Speciale wensen rondom hapjes? Hoe kleed je een ruimte aan voor een babyshower? We denken graag mee bij de invulling en aankleding van jouw verjaardag, bruiloft receptie of babyshower.

Feestlocatie Dordrecht huren

Ben je op zoek naar een sfeervolle feestlocatie, met heerlijke hapjes en drankjes en ervaren personeel? Dan is de Remise Dordt iets voor jou! Geen kale feestzaal of inspiratieloze buffetten, de Remise biedt jou een unieke feestervaring zodat de feestelijke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij gaat. De Remise heeft een perfecte ligging in het sfeervolle centrum van Dordrecht. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wil je eens sparren over een feestje, of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het plannen van de mooiste bruiloft receptie, leukste babyshower of gezelligste verjaardag!