Bruiloft receptie

Ga je trouwen in de kerk of in het Stadhuis in Dordrecht, en ben je opzoek naar een feestlocatie voor een gezellige bruiloft receptie? Dan ben je bij de Remise in Dordrecht aan het juiste adres! De Remise Dordrecht is dé feest locatie voor gezelschappen van 35 tot 45 personen. Dankzij de perfecte locatie in het centrum van Dordrecht is de Remise een fijne plek. De Remise ligt op een steenworp afstand van de Grote Kerk in Dordrecht en het Stadhuis. Veel mensen associëren een bruiloft receptie met het wachten op het bruidspaar met een kop koffie, maar niets is minder waar! Het is zelfs zo dat veel bruidsparen twijfelen of ze wel een receptie op hun bruiloft moeten houden, maar na vandaag twijfel je niet meer!

Unieke bruiloft receptie Dordrecht

Wanneer je kiest voor de Remise Dordrecht als locatie voor jouw bruiloft receptie ga je voor kwaliteit en gezelligheid. We denken graag met je mee hoe we de receptie kunnen invullen. Trouw je in de ochtend? Dan kunnen we heerlijke homemade lekkernijen serveren, verse broodjes en heerlijke sapjes. De remise staat bekend om de fantastische high tea. Ook deze hapjes kunnen geserveerd worden op de bruiloft receptie. Trouw je later op de dag en wil je graag heerlijke fingerfood? We horen graag jouw wensen en maken een pakket op maat. De Remise leent zich perfect voor wat kleinere gezelschappen. Onze collega’s zijn perfect op elkaar ingespeeld. Zo verloopt jouw bruiloft receptie gegarandeerd zoals gewenst!

Locatie Dordrecht huren in Dordrecht

Ben je opzoek naar een bijzondere bruiloft receptie locatie in Dordrecht? De Remise is een sfeervolle feestlocatie, met heerlijke hapjes en drankjes en ervaren personeel. Vergeet de kale feestzalen of inspiratieloze buffetten. De Remise maakt jouw moment écht bijzonder. Dankzij de centrale ligging, tussen de kerk en het Stadhuis, midden in het centrum van Dordrecht is het een perfecte locatie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het plannen van het de mooiste bruiloft receptie in Dordrecht! Ook voor andere feesten zoals kinderfeestjes en babyshowers kan je gebruik maken van onze fijne feestlocatie.