Ontbijt

Ontbijten bij de Remise in Dordrecht

Begin je dag goed met een ontbijt bij de Remise in het centrum van Dordrecht! In ons pand kun je de rijke geschiedenis van dit monument uitgebreid bewonderen onder het genot van warm of koud drankje in combinatie met een ontbijt naar keuze. Kies bijvoorbeeld uit onze Bagel met Peanut Butter & Banana of yoghurt met homemade granola met extra kokos rasp of fruit van de dag. Benieuwd naar onze smoothie van de dag? Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze collega’s.

Meer dan alleen ontbijten bij de Remise

In de bruisende stad Dordrecht is altijd wel iets te doen. Er worden jaarlijks verschillende unieke evenementen georganiseerd, maar je kunt ook in Dordrecht terecht voor een dagje uit! Naast dat je kan ontbijten bij de Remise, heb je ook de mogelijkheid om te genieten van onze heerlijke lunch of om gezellig een drankje te doen. Zo kun je altijd bij ons terecht voor een heerlijk bakje koffie met een van onze sandwiches of verse muntthee met de soep van de dag. Er is van alles mogelijk.

Ontbijt bestellen bij de Remise in Dordrecht

Bestel jouw ontbijt online bij de Remise in Dordrecht. We zijn iedere maandag t/m vrijdag van 8:30-16:30 uur en zaterdag van 9:00-17:00 uur geopend. Stel jouw ontbijt samen en laat jou ontbijt makkelijk en snel bezorgen via Uber Eats. Snel geregeld, binnen 30 minuten in huis & genieten maar! Kom je liever langs? Bij ons kan je jouw samengestelde ontbijt ook afhalen of rustig op je gemak bij ons op eten. Heb je vragen? Wij komen graag met je in contact