Eten bestellen Dordrecht

Heb je geen zin om te koken en ben je op zoek naar een restaurant of café om je eten en drinken af te halen of te laten bezorgen in Dordrecht? Dat kan bij de Remise in Dordrecht!

Afhalen bij De Remise

Heb je zin in een bagel, maar even geen tijd om in de winkel te wachten? Bestel dan alvast jouw favoriete gerecht en haal hem af op de tijd die jou het beste past!

De Remise thuisbezorgd? Bestel eenvoudig eten online!

Heb jij een enorme trek? Maar ben je aan het thuiswerken & kun je echt niet weg? Of regent het buiten en moet je er niet aan denken om nu uit je warme huis te moeten? Hoe fijn is het dan, dat je nu het lekkers uit De Remise kunt laten bezorgen bij jou, waar je ook bent!

Bij de Remise bestel je jou eten in Dordrecht! Of je nu op zoek bent naar een lekker ontbijt om je dag goed te beginnen of om tijdens de lunch even lekker te kunnen genieten. Bij de Remise is alles mogelijk. Naast dat je bij ons ontbijt en lunch kan bestellen heb je ook de mogelijkheid om ijs te bestellen in Dordrecht.

Bestellen kun je heel makkelijk en snel via UberEats. Kies wat je lekker vindt, een vriendelijke bezorger haalt jouw lekkers bij ons op & brengt het naar de locatie die jij hebt doorgegeven! Snel geregeld, binnen 30 minuten in huis & genieten maar! Eet smakelijk :).

Feestbox bestellen?

Binnenkort iets te vieren? Stuur een feestbox met de lekkerste zoetigheden naar je partner, je familie, je vrienden, je collega’s of natuurlijk naar jezelf! Zo door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!