High tea

x

High tea Dordrecht

Wat is een high tea? Een high tea zoals wij die in Nederland kennen vind over het algemeen ’s middags plaats. Onder het genot van allerlei kopjes thee geniet je van een assortiment kleine hartige en zoete hapjes. Op een etagères staan dan bijvoorbeeld verschillende soorten broodjes, scones, soep en meerdere cakes/taarten van de Remise in Dordrecht. Zo kan je lekker lang blijven genieten van lekkere hapjes met familie of vrienden!

High tea bij de Remise in Dordrecht

Wie is er nu niet gek op een high tea? Wij zijn er in ieder geval dol op! In ons pand kun je de rijke geschiedenis van dit monument uitgebreid bewonderen onder het genot van een high tea. Bij ons kan je kiezen uit een: High Tea proeverij, High Tea proeverij XXL of uit een Vegan High Tea. Wij hebben veel verschillende smaken thee, waaronder verse munt thee en gember thee. Wil jij een high tea bij de Remise in Dordrecht? Wij komen graag met je in contact!

Meer dan alleen high tea bij de Remise

In de bruisende stad Dordrecht is altijd wel iets te doen. Er worden jaarlijks verschillende unieke evenementen georganiseerd, maar je kan ook in Dordrecht terecht voor een dagje uit! Naast dat je bij ons kan kiezen uit verschillende high teas, heb je ook de mogelijkheid om een high tea te combineren met een vergadering of kinderfeestje. Bij de Remise heb je een ruime zaal, waar zeker 12 mensen tegelijk in kunnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen kan naar 085-3035516 of stuur een mail naar info@remisedordt.nl.

× Stuur een berichtje!