High tea

High tea Dordrecht

Wat is een high tea? Een high tea zoals wij die in Nederland kennen vind over het algemeen ’s middags plaats. Onder het genot van allerlei kopjes thee geniet je van een assortiment kleine hartige en zoete hapjes. Op een etagères staan dan bijvoorbeeld verschillende soorten broodjes, scones, soep en meerdere cakes/taarten van de Remise in Dordrecht. Zo kan je lekker lang blijven genieten van lekkere hapjes met familie of vrienden!

High tea bij de Remise in Dordrecht

Wie is er nu niet gek op een high tea? Wij zijn er in ieder geval dol op! In ons pand kun je de rijke geschiedenis van dit monument uitgebreid bewonderen onder het genot van een high tea. Bij ons kan je kiezen uit een: High Tea proeverij, High Tea proeverij XXL of uit een Vegan High Tea. Wij hebben veel verschillende smaken thee, waaronder verse munt thee en gember thee. Wil jij een high tea bij de Remise in Dordrecht? Wij komen graag met je in contact!

High Tea reserveren

Heb je trek? Wacht dan niet langer en boek een tafeltje met al die lekkernijen.
Neem contact met ons op via 06-12190355 via Whatsapp of bellen.
Of mail ons op info@remisedordt.nl.

Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

Wat zit er in de high tea?

Naast alle lekkere taarten en cakes, serveren we ook scones met huisgemaakte Lemon Curd en Clotted Cream . Om al dat zoets een beetje in balans te brengen, staan ook de belegde bagels of sandwiches op het menu. Maar wat missen we nu nog? De thee! Dit is natuurlijk geen standaard theezakje van thuis, wij serveren thee van het Thee Winkeltje in Dordrecht .
Ben je nog niet uitgegeten, ga dan all-in voor de onze XXL High Tea. Dan krijg je nét iets meer taartjes, maar ook soep én Ben & Jerry’s ijs!
En natuurlijk als altijd: voor elk wat wils! Onze High Tea is ook vegetarisch óf veganistisch te bestellen!

High Tea Prijzen

High Tea: €21.50 p.p.
(Vega of Vegan: €22.50 p.p.)

High Tea XXL: € 28,50 p.p.

Meer dan alleen high tea bij de Remise

In de bruisende stad Dordrecht is altijd wel iets te doen. Er worden jaarlijks verschillende unieke evenementen georganiseerd, maar je kan ook in Dordrecht terecht voor een dagje uit! Naast dat je bij ons kan kiezen uit verschillende high teas, heb je ook de mogelijkheid om een high tea te combineren met een vergadering of kinderfeestje. Bij de Remise heb je een ruime zaal, waar zeker 12 mensen tegelijk in kunnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen kan naar 085-3035516 of stuur een mail naar info@remisedordt.nl.

× Stuur een berichtje!