Kinderfeestje

Is uw kind (binnenkort) jarig? Dan gunt u hem of haar vast de allermooiste (verjaar)dag. En na al die jaren koekhappen, plonsen in zwembaden en de (stoute) schoenen van de bowlingbaan te hebben aangetrokken, is het eigenlijk wel tijd voor verandering. En daarom bieden wij u een volledig verzorgd, ontspannen, gezellig én educatief Ben&Jerry’s kinderijsfeest kinderijsfeest aan. U heeft geen rommel thuis, de kinderen hebben een fantastische dag, waarin ze én iets leren én het lekkerste ijs mogen eten. Wij vinden dit een echte ‘win win’ verjaardag!

Stoer kinderfeestje Dordrecht

In het prachtige, authentieke pand de Remise leren de kinderen op een speelse manier hoe het heerlijke Ben&Jerry’s is ontstaan en hoe het gemaakt wordt. De kinderen krijgen een spoedcursus ‘scoopen’, zodat ze hun eigen ijsje kunnen scheppen en versieren. Als klap op de vuurpijl krijgen ze het officiële ‘Ben&Jerry’s kinderscooper certificaat’ om als bewijs boven hun bed te hangen. Een leuke herinnering voor later. Leerzaam én lekker dus, dit feest!

De Ben&Jerry’s kinderijsfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (als ouder kunt u lekker in ‘De Remise’ ontspannen, of zelf ook deelnemen aan de ‘excursie’).

Kinderfeestje in Dordrecht?

Kom je ook gezellig je kinderfeestje in Dordrecht vieren? Wij verzorgen het met liefde voor je! We willen je wel vragen om bij ons het feestje te reserveren, zodat we het een beetje kunnen voorbereiden. We willen uiteraard het allerbeste van het beste bieden. Kinderfeestje Dordrecht vindt je bij De Remise. Wij hopen je snel te ontmoeten in deze Vaste Halte voor iedereen!

Kids in actie!

Verdere informatie
Voor het kinderfeestje vragen we een vaste prijs van €150-, dit is voor max. 8 kinderen en 2 begeleiders. Het kinderfeestje is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar en duurt ongeveer 1,5 uur. Wil je een vriendje of vriendinnetje extra meenemen? Dan kan dit tot een maximum van 12 kinderen tegen een meerprijs van €8,50 per kind.

Optioneel om bij te boeken: kan met ranja (€2.50,-). Ouder(s) krijgt gedurende het kinderfeestje 10% korting op het arrangement in de winkel. Wil je er écht een knalfuif van maken? Boek dan extra een heuse taart (€25,- voor 12 stukken) of cakejes (€3,50) om te versieren!

IJsfeestjes zijn te boeken vanaf 1 maart t/m 31 oktober.

Vragen?
Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan via bellen of Whatsapp op 06-12190355 of via info@remisedordt.nl.