Kinderfeestje

Is uw kind (binnenkort) jarig? Dan gunt u hem of haar vast de allermooiste (verjaar)dag. En na al die jaren koekhappen, plonsen in zwembaden en de (stoute) schoenen van de bowlingbaan te hebben aangetrokken, is het eigenlijk wel tijd voor verandering. En daarom bieden wij u een volledig verzorgd, ontspannen, gezellig én educatief Ben&Jerry’s kinderijsfeest.

In het prachtige, authentieke pand de Remise leren de kinderen op een speelse manier hoe het heerlijke Ben&Jerry’s is ontstaan en hoe het gemaakt wordt. De kinderen krijgen een spoedcursus ‘scoopen’, zodat ze hun eigen ijsje kunnen scheppen en versieren. Als klap op de vuurpijl krijgen ze het officiële ‘Ben&Jerry’s kinderscooper certificaat’ om als bewijs boven hun bed te hangen. Een leuke herinnering voor later. Leerzaam én lekker dus, dit feest!

U heeft geen rommel thuis, de kinderen hebben een fantastische dag, waarin ze én iets leren én het lekkerste ijs mogen eten. Wij vinden dit een echte ‘win win’ verjaardag! De Ben&Jerry’s kinderijsfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (als ouder kunt u lekker in ‘De Remise’ ontspannen, of zelf ook deelnemen aan de ‘excursie’).

Kids in actie!

Verdere informatie
Minimaal aantal kinderen inclusief de jarige: 5
Maximaal aantal kinderen inclusief de jarige: 12
Tijdsduur: 60 tot 90 minuten

Kosten:
€8.95 per kind

Optioneel om bij te boeken: kan met ranja (€2.50,-). Ouder(s) krijgt gedurende het kinderfeestje 10% korting op het arrangement in de winkel. Wil je er écht een knalfuif van maken? Boek dan extra een heuse taart (€25,- voor 12 stukken) of cakejes (€3,50) om te versieren!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan via bellen of Whatsapp op 06-12190355 of via info@remisedordt.nl.

× Stuur een berichtje!