Zoetigheden

Zoetigheden van de Remise in Dordrecht

Ben jij ook zo dol op taarten, cakes of koekjes? Wij in ieder geval wel! In ons pand kun je de rijke geschiedenis van dit monument uitgebreid bewonderen onder het genot van warm of koud drankje in combinatie met een zoetigheid naar keuze. Wij maken elke dag zelf onze cakes en taarten. Kies bijvoorbeeld uit onze Marmercake of uit onze Banana Bread, welke gluten-, lactose- en suiker vrij is!

Meer dan alleen zoetigheden bij de Remise

In de bruisende stad Dordrecht is altijd wel iets te doen. Er worden jaarlijks verschillende unieke evenementen georganiseerd, maar je kan ook in Dordrecht terecht voor een dagje uit! Naast dat je bij ons terecht kan voor allerlei zoetigheden, heb je ook de mogelijkheid om te genieten van onze heerlijke smeerboel, feestboxen, ijs of kom gezellig langs voor een drankje. Zo kun je altijd terecht voor een heerlijke bakje koffie. Er is van alles mogelijk!

Zoetigheden bestellen bij de Remise in Dordrecht

Bestel jouw zoetigheden online bij de Remise in Dordrecht! Wij zijn iedere maandag t/m vrijdag van 8:30-16:30 uur en zaterdag van 9:00-17:00 uur geopend. Kies jouw zoetigheden en laat ze makkelijk en snel bezorgen via Uber Eats. Snel geregeld, binnen 30 minuten in huis & genieten maar! Bovendien passen de feestboxen van de Remise door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven als je binnenkort wat te vieren hebt. Kom je liever langs? Bij ons kan je jouw zoetigheden ook afhalen of rustig op je gemak bij ons op eten. Heb je vragen? Wij komen graag met je in contact!