Broodjes bestellen

De Remise is een broodjeszaak dat zich bevindt in het centrum van Dordrecht. Hier kun je terecht voor lekkere en verse broodjes die met luxe beleg worden klaargemaakt. Gevestigd tussen het stadhuis en de Grote Kerk, maakt de Remise een uitstekende bereikbaar locatie om te ontbijten, brunchen en te lunchen. Het is ook een perfecte locatie om bedrijfslunches of lunch vergaderingen te organiseren. Dit kan zowel op locatie als in de vergaderruimte van de Remise. Daarnaast is het ook mogelijk om broodjes te bestellen en af te halen. Het is ideaal voor bedrijven of als door de stad loopt en je on to go een lekker vers belegd broodje wilt meenemen.

Bedrijfslunch bestellen in dordrecht

Naast onze lunchruimte of de mogelijkheid om broodjes on the go af te halen, beschikt de Remise ook over een vergaderruimte. De vergaderruimte van de Remise heeft een capaciteit van 12 mensen. Dat maakt het dus geschikt om voor zowel vergaderingen in kleine en ook grotere groepen te houden. De vergaderruimte is dan ook goed te combineren met een overheerlijk verzorgde bedrijfslunch. Een unieke ervaring voor zowel interne vergaderingen of juist klanten buiten de deur te ontmoeten. De vergaderruimte is onderdeel van de Remise, maar afgesloten van de winkel. Het is dus volledig in sfeer van de winkel ingericht, maar ben je wel volledig afgezonderd van de winkel zodat de vergadering in alle rust kan worden gehouden. De ruimte is voorzien van: een flip-over met goede stiften, flatscreen met HDMI-aansluiting, schrijfpapier en pennen.

Lunchen bij de Remise

Als je gaat lunchen bij de Remise staat er een uitgebreid Bagel menu voor je klaar. De verse bagels zijn belegd met luxe beleg. Daarbij kan er rekening worden gehouden met allergenen en is er keuze uit zowel vegetarisch als veganistisch. De lunchroom van de Remise staat bekend om zijn sfeervolle en authentieke uitstraling boordevol historie. Een perfecte plek om even tot rust te komen en te genieten van een vers verzorgde lunch. Bekijk de lunchkaart en kom langs bij de Remise voor een onvergetelijk en overheerlijke lunch. 

Lunch afhalen bij de Remise

Ben je een dagje weg naar het mooie centrum van Dordrecht? Of ben je aan het werk en heb je zin in een lekker broodje om voor tijdens de lunch af te halen? Dan is de Remise de perfecte uitvalsbasis om te genieten van een lekker vers belegd broodje in Dordrecht. Onze medewerkers staan voor jou paraat om de lekkere vers belegde broodjes klaar te maken. Het is genieten met de hoofdletter G van de lekkere broodjes tijdens de pauze van je werk of tussen het shoppen door. 

Heb je zin in een bagel, maar even geen tijd om in de winkel te wachten? Bestel dan alvast jouw favoriete gerecht en haal hem af op de tijd die jou het beste past!

De Remise thuisbezorgd? Bestel eenvoudig eten online!

Heb jij een enorme trek? Maar ben je aan het thuiswerken & kun je echt niet weg? Of regent het buiten en moet je er niet aan denken om nu uit je warme huis te moeten? Hoe fijn is het dan, dat je nu het lekkers uit De Remise kunt laten bezorgen bij jou, waar je ook bent!

Bij de Remise bestel je jou eten in Dordrecht! Of je nu op zoek bent naar een lekker ontbijt om je dag goed te beginnen of om tijdens de lunch even lekker te kunnen genieten. Bij de Remise is alles mogelijk. Naast dat je bij ons ontbijt en lunch kan bestellen heb je ook de mogelijkheid om ijs te bestellen in Dordrecht.

Bestellen kun je heel makkelijk en snel via UberEats. Kies wat je lekker vindt, een vriendelijke b