Taart bestellen Dordrecht

Op zoek naar een heerlijke taart in Dordrecht? Bij De Remise bakken we heerlijke taarten speciaal voor jou! De taart wordt op bestelling gebakken en is dus altijd super vers. We bakken van maandag t/m vrijdag zodat je altijd terecht kunt voor een verse taart!

Onze taarten zijn op bestelling op te halen. Zo weet je zeker dat jouw gewenste taart op tijd klaar staat. Of je nu gek bent op chocolade en op zoek bent naar een Chocolade dripcake of Oreo cake, of liever voor een fruitige cake gaat, gevuld met heerlijke fruitcompote en crème. Daarnaast hebben we ook een heerlijke Birthday cake voor de kleintjes, en uiteraard een heerlijke vegan Chocolade layerd cake. Zo hebben we voor iedereen een heerlijke taart.

Onze verse taarten zijn groot van stuk en daardoor geschikt voor 10 tot 12 personen. Zo kan je met een groot gezelschap heerlijk genieten! Bekijk hieronder onze verschillende taarten:

taart bestellen dordrecht chocolate dripcake

Chocolate Dripcake €27,50
Voor 10-12 personen

Voor de echte choco fans een prachtige chocoladecake, gevuld met chocolade genache en afgetopt met heerlijk rood fruit

Oreo cake €27,50
Voor 10-12 personen

OREO cake gemaakt van chocoladecake gevuld met cream-cheese vulling, afgetopt met witte chocolade krullen en OREO crumble op de zijkant

Fruitige cake met vruchtencompote en cremé €27,50
Voor 10-12 personen

Fruitige cake met vanille cake, omhuld met zoete boter crème, gevuld met een compote van rode vruchten en gedecoreerd met rood fruit

Birthday Cake €27,50
Voor 10-12 personen

Vrolijke vanille cake met aardbeien vullen en zoet en zacht omhulsel. Gedecoreerd met huisgemaakte lolly’s.

Vegan Chocolate layered cake €30,-
Voor 10-12 personen

Veganistische chocoladecake met een zachte vegan cream-cheese vulling, gedecoreerd met chocolade figuren en vers fruit.

Naast onze taarten hebben we ook feestboxen in het assortiment. Heeft iemand iets te vieren maar kan je er helaas niet bij zijn? Of wil je gewoon iemand verrassen? Onze feestboxen zitten vol met lekkernijen zoals brownies, blondies en millionair slices en passen gewoon door de brievenbus! Zo kan je heerlijk zorgeloos genieten of laten genieten!

Een taart bestellen? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we de wensen bespreken en zorgen wij voor de lekkerste taart in Dordrecht!