Drinks

Koffie drinken in Dordrecht

In de bruisende stad Dordrecht is altijd wel iets te doen. Verschillende unieke evenementen worden georganiseerd in de binnenstad van Dordrecht. Maar ook voor ‘gewoon een dagje uit’ kun je prima terecht in deze ‘Oudste stad van Holland.’ En bij het bezoek aan Dordrecht hoort nou eenmaal een lekker bakje koffie. Het liefst met iets lekkers erbij. Zo vaak verwen je jezelf nou ook weer niet.

Koffie & Cake in de Remise

 

Sinds 2019 kun je bij ons komen drinken. Koffie, oma Bets’ appelcake of een andere ‘Special Cake’, De Remise is de Vaste Halte voor iedereen. We proberen regelmatig te wisselen in ons assortiment huisgemaakte taarten, om zo niet per seizoen iets passends te bieden, maar ook je te verrassen met nieuwe creaties. In Dordrecht koffie drinken is een unieke ervaring in dit historische pand. Hoewel we onszelf niet ‘de koffiebar van Dordrecht’ willen noemen, kun je bij ons wel veel speciale koffies krijgen: Cappuccino; IJskoffie of Latté Macchiato, wij draaien onze hand er niet voor om. Koffie in Dordrecht is op deze manier lekker en betaalbaar.

Openingstijden de Remise

 

Ons menu en alle mogelijkheden vind je op onze websiteJe hoeft uiteraard niet te reserveren. We zijn maandag t/m vrijdag geopend van 8.30-16.30 en zaterdag van 9:00 t/m 17:00 uur. Let op! Deze tijden wijzigen per seizoen. Check daarom altijd via Google onze openingstijden. Zo weet je dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Kom je ook gezellig koffie drinken in Dordrecht? Wij zetten ‘m met liefde voor je! Heb je vragen? Wij komen graag met je in contact! Wij hopen je snel te ontmoeten in De Remise, Vaste Halte voor iedereen!