Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Vind hieronder de antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de openingstijden van De Remise?

De Remise is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30-16.30 uur. Op zaterdag is De Remise geopend van 9.00-17.00 uur. Op zondag is De Remise gesloten. Deze tijden verschillen per seizoen. Controleer het dus altijd even voor de zekerheid nog even op Google, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Zijn huisdieren toegestaan bij De Remise?

Huisdieren zijn welkom bij De Remise! We begrijpen dat jouw huisdier(en) een belangrijk onderdeel zijn van jouw leven, daarom staan wij toe dat ze aanwezig zijn tijdens uw bezoek aan onze locatie. We hebben zelfs een speciale Puppuccino op onze kaart staan! We vragen wel vriendelijk om uw huisdier onder controle te houden en ervoor te zorgen dat ze geen overlast veroorzaken voor andere gasten. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Is De Remise geschikt voor kleine kinderen?

Jazeker! Voor de kleinste kinderen zijn er babystoelen en we hebben een leuk speelhoekje. Ook zijn er speciale gerechten voor de kinderen zoals bijvoorbeeld een ‘Broodje Aap’ en de limonades. Neem hiervoor een kijkje op de menukaart onder het kopje ‘Kleine Monteurs’.

Kan ik met allergenen/dieetwensen bij De Remise terecht?

Met allergenen en/of dieetwensen kun je goed terecht bij De Remise. We vinden het erg fijn als je van tevoren contact met ons opneemt zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Neem contact met ons op via ‘Contact’.