Koffietentje in Dordrecht

Wil je lekker lunchen en een koffietje drinken in Dordrecht? Loop dan is binnen bij de Remise in Dordrecht. Bij de Remise kun je voor een ontbijt, brunch, lunch en high tea terecht. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om spontaan binnen te wandelen voor lekker vers kopje koffie en thee. De Remise bevindt zich midden in het centrum tussen het stadhuis en de Grote Kerk. We zijn gevestigd in een authentiek pand wat in het interieur terug laten zien. Een ideale plek om even tijdens een dagje Dordt een lekker kopje koffie te komen drinken.

Kopje koffie bij de Remise in Dordrecht

In 2019 zijn we ook geopend om een lekker vers bakje koffie of kopje thee aan te bieden. De Remise bevindt zich in een uniek en authentiek pand dat over boordevol historie beschikt. Dat maakt een kopje koffie drinken in Dordrecht bij de Remise een unieke ervaring. Er is keuze uit verschillende speciale koffies: Cappuccino, IJskoffie of Latte Machiatto. Maar wat maakt een kopje koffie nu compleet? Lekker vers gebak natuurlijk! In ons assortiment van verse gebakken proberen we regelmatig te wisselen. We kiezen er daarbij voor om jou met onze huisgemaakte taarten te verrassen en daarbij niet altijd te gaan voor een seizoensgebonden assortiment. 

Openingstijden de Remise in Dordrecht

Kom je gezellig koffie drinken in Dordrecht? Wij zetten ‘m bij de Remise met liefde voor je klaar! De menukaart vind je hierboven. Je hoeft uiteraard niet te reserveren. We zijn elke dag geopend van minimaal 9 uur t/m 17 uur. Let op! Deze tijden wijzigen per seizoen. Check daarom onze openingstijden. Zo weet je dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Heb je vragen? Wij komen graag met je in contact

Wij hopen je snel te ontmoeten in De Remise, Vaste Halte voor iedereen!