Vegan in Dordrecht

Bij De Remise kun je terecht wanneer je graag vegan wilt ontbijten, brunchen, lunchen of high tea’en. De vegan lunchroom van De Remise in Dordrecht is de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar gezonde en plantaardige maaltijden. Bij De Remise is het namelijk naast de traditionele kaart ook mogelijk om vegan maaltijden te bestellen, zonder dierlijke producten zoals melk, kaas en eieren. Dit betekent dat de gerechten niet alleen goed zijn voor dieren en het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid. Rondom ons vegan aanbod is er een ruim assortiment aan maaltijden en dranken. Alle gerechten zijn met zorg en verse ingrediënten bereid. Naast de heerlijke maaltijden, biedt de lunchroom ook een gezellige en ontspannen sfeer om te genieten van je maaltijd. Of je nu veganist bent of gewoon op zoek bent naar gezonde en smakelijke maaltijden, een bezoek aan de vegan lunchroom van De Remise in Dordrecht is zeker de moeite waard. Ook kunt u een heerlijke vegan taart bestellen!

Vegan high tea in Dordrecht

De Remise in Dordrecht biedt een unieke ervaring met hun vegan high tea. Laat je verrassen door heerlijke plantaardige gerechten en zoete lekkernijen, zonder enige dierlijke producten. Geniet van een kopje sojamelk met je thee en beleef de smaak van veganistische sandwiches en taart. Onze vegan high tea is niet alleen goed voor dieren en het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid. Bovendien bieden wij een prachtige en sfeervolle omgeving om van deze speciale ervaring te genieten. Dus als je op zoek bent naar een unieke en duurzame manier om te genieten van een high tea, dan is De Remise in Dordrecht zeker een bezoek waard. Reserveer nu je vegan high tea bij De Remise en ervaar zelf het genot van plantaardig eten.

Vegan broodjes in Dordrecht

Vegan broodjes in Dordrecht zijn een lekkere en gezonde optie voor mensen die op zoek zijn naar een plantaardige maaltijd. In plaats van dierlijke producten zoals ham en kaas, worden er bij vegan broodjes plantaardige ingrediënten gebruikt, zoals hummus, avocado en gegrilde groenten. De vers belegde bagels zijn niet alleen goed voor dieren en het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid. Bovendien zijn ze net zo smakelijk en voedzaam als onze traditionele broodjes. Dus als je op zoek bent naar een lekkere en gezonde optie en deze sfeervol restaurant op te eten? Dan zijn de vegan broodjes bij De Remise in Dordrecht zeker iets om eens te proberen.

Vegan broodjes afhalen bij de Remise

Wil je genieten van een vers belegd vegan broodje bij de Remise, maar heb je geen tijd om deze in de lunchroom op te eten? Geen zorgen! Het is namelijk ook mogelijk om onze lekkere broodjes af te halen. De broodjes worden dan ter plekke voor je klaargemaakt zodat je verzekerd bent dat dezelfde kwaliteit en versheid als wanneer je een broodje in de lunchroom komt eten. Tussen 11 uur en 14 uur staan onze medewerkers voor jou paraat om de lekkere vers belegde broodjes klaar te maken. Het is genieten met de hoofdletter G van de lekkere vegan broodjes tijdens de pauze van je werk of tussen het shoppen door!