Brunchen in Dordrecht

In een mooie stad als Dordrecht is genoeg te bekijken. Start de dag door lekker bij ons te brunchen in Dordrecht. Een brunch bij de Remise is goed te combineren met een dagje uit naar Dordrecht. Want Dordrecht beschikt namelijk over een centrum vol met leuke winkels en culturele bezienswaardigheden. Je kunt hierbij denken aan de Grote Kerk, het Dordtse Museum en allerlei authentieke gebouwen. Een dagje weg naar Dordrecht wordt niet voor niets ‘een dagje Dordt’ genoemd. Kortom, het is een mooie stad om lekker te brunchen met als uitvalsbasis een stad gevuld vol met authentieke bezienswaardigheden. Wat wil je nog meer?

Brunch bij de Remise

Brunchen bij de Remise staat bekend om haar uitgebreid Bagel menu en lekkere verse broodjes met luxe beleg. Er is hierbij ook rekening gehouden met dieet, allergie, vegetariër en veganist wensen. Maar niet alleen het eten is een lust voor het oog, het is namelijk ook de plek wat je brunch een complete ervaring maakt. De Remise is namelijk gevestigd in een authentiek Dordts pand boordevol met historie. Een brunch bij de Remise zal daardoor een onvergetelijke ervaring zijn. 

Naast een brunch kan je ook bij de Remise terecht voor een lekkere lunch, een gezellige high tea of start de dag goed met een lekker vers ontbijt bij de Remise. Boordevol sfeer! Sfeer is dan ook hetgeen wat een ontbijt, brunch, lunch of high tea bij de Remise compleet maakt.

Brunch Dordrecht centrum

Brunchen bij de Remise bevindt zich in het centrum van Dordrecht. Gevestigd tussen het stadhuis en de Grote Kerk maakt de Remise een top locatie die goed te bereiken. Wandel gewoon lekker binnen! Wil je toch van te voren reserveren is dat ook mogelijk. Dit kun je via de volgende contactgegevens doen. We zijn elke dag van 9 uur t/m 17 uur geopend. Dit kan wel per seizoen verschillen dus check voor de zekerheid eerst onze openingstijden!

We hopen je snel te mogen ontvangen, tot snel!

× Stuur een berichtje!