Ontbijt en brunch bij de Remise

In de prachtige stad Dordrecht valt genoeg te beleven. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt of brunch bij de Remise! Een heerlijk ontbijtje of uitgebreide brunch bij de Remise is perfect te combineren met een dagje uit naar Dordrecht, waar je kunt genieten van het centrum met leuke winkels en culturele bezienswaardigheden. Niet voor niets wordt een dagje weg naar Dordrecht ook wel “een dagje Dordt” genoemd. Kortom, Dordrecht is een prachtige stad om te genieten van een ontbijt of brunch en als uitvalsbasis voor een dagje vol authentieke bezienswaardigheden. Wat wil je nog meer?

Ontbijt en brunch in Dordrecht

Bij de Remise staat brunchen bekend om de heuse ontbijtplank; een plank vol met de lekkerste hapjes om te ontbijten of te brunchen. Heb je stevige trek kies dan ons stevig ontbijt. Een uitgebreide plank met bagel, yoghurtje met granola een croissant en natuurlijk de nodige vitamine C en je shot caffeïne. Maar ook als je minder honger hebt, kun je bij ons je buik vol eten.

En het leukste is, bij ons mag je de gehele dag bestellen van het ontbijt of brunch menu! Ook is er rekening gehouden met dieetwensen, allergieën, vegetariërs en veganisten. Maar het gaat niet alleen om het heerlijke eten, want de plek maakt je ontbijt of brunchervaring compleet. De Remise is namelijk gevestigd in een authentiek Dordts pand vol geschiedenis. Een bezoek aan de Remise is dan ook een onvergetelijke ervaring.

Naast ontbijten of brunchen kun je bij de Remise ook terecht voor een lekkere lunch, gezellige high tea of de lekkerste koffie. Ook kan je bij de Remise heerlijk vergaderen en is het een unieke feest locatie. De Remise een plek vol sfeer die de ervaring compleet maakt.

Prachtige locatie, midden in het centrum

De Remise bevindt zich in het centrum van Dordrecht, tussen het stadhuis en de Grote Kerk. Het is een toplocatie en goed bereikbaar. Je kunt gewoon binnenwandelen, maar als je zeker wilt zijn van een plekje, kun je van tevoren reserveren via onze ‘reserveren’ pagina

We zijn elke dag geopend van 8.30 tot 17:00 uur, maar onze openingstijden kunnen per seizoen verschillen, dus controleer deze voor de zekerheid eerst.

We hopen je snel te mogen ontmoeten voor een heerlijk ontbijt of brunch bij de Remise!