#houjehoofdkoel

Toen wij 2 jaar geleden voor het eerst onze deuren moesten sluiten (wie had ooit gedacht dat we dat ooit zouden moeten trouwens), hadden wij nooit gedacht dat tot op de dag van vandaag deze situatie zou duren. We kijken natuurlijk terug op periodes waarin we ook wél dat mochten doen wat we het allerliefste doen: jou ontvangen in ons prachtige pand aan de Grotekerksbuurt.
 
En eigenlijk is dat wat we zo belangrijk vinden om te doen: kijken naar wat wel mag. Zoveel leuker dan kijken naar wat niet kan.
Dus als snel werden we een To Go locatie, sloten we ons aan op verschillende platforms, verstuurden onze lekkernijen per post, openden we een prachtig terras en toen de Lichtjesdagen plaatsvonden schoven we met onze openingstijden en openden onze deuren zich wijd om chocolademelk te verkopen.
 
Wat vinden we het bijzonder om te merken dat jij ons al die tijd ‘gewoon’ hebt weten te vinden. Dat je ons steunt en begrijpt dat het anders is dan we allemaal zouden willen. Dat als je door de straten loopt, je toch dat kopje koffie komt halen. Alles is nou eenmaal net iets leuker met een lekkere bak koffie of verrukkelijk stukje taart in je handen. De wereld is net een beetje stralender en de zon schijnt net een beetje feller met één van de producten uit De Remise. Vinden wij en je gaf ons het gevoel dat jij dat onderstreept.
 
En daarom, omdat jij er altijd voor ons was, maar ook omdat we merken dat de wereld om ons heen op alle fronten een klein beetje oververhit aan het raken is. Omdat we voelen dat de discussies gaandeweg wat feller en wat steviger gevoerd worden. Omdat we weten dat Corona nog steeds ‘onder ons’ is en er nog dagelijks mensen de gevolgen van merken. Omdat we zelf staan te trappelen om jou weer op één van onze stoelen plaats te laten nemen, maar ook vinden dat als het voor wie dan ook beter is om dat nog heel even niet te doen… willen we je bedanken, begroeten of een hart onder de riem steken met onze 10daagse #houjehoofdkoel. En dat bedoelen we dit keer letterlijk, want als je bij ons langs wipt krijgt je t/m 31 januari van ons een gratis ijsje. Alles is nou eenmaal een stukje n’icer met een lekker #ijsje.
 
Dus komt snel bij ons aan, maak gezellig een praatje (over het weer of over wat je bezig houdt) met ons of met iemand die je lief is en hap ondertussen een lekker ijsje weg. De wereld, geloof ons nou maar, is meteen een stuk leuker. De mensen om je een stuk gezelliger. En de zon schijnt opeens warmer. Dus #houjehoofdkoel en kom snel naar De Remise!