Bagel nieuws

Toen wij op 27 april 2019 de deuren van De Remise voor het eerst openden, was het spannend: zouden de klanten onze winkel weten te vinden? Zouden ze de koffie & cake en het ijs net zo lekker vinden als wij? Waren we goed voorbereid? Nu we een tijdje draaien, durven we je dat wel te bekennen. Het is ook voor ons wel een nieuwe formule en dan is het altijd even aftasten. We weten zelf wel wat we lekker vinden, maar zoals het cliché zegt: smaken verschillen.

Gelukkig blijkt steeds meer en meer dat smaken in dit geval niet extreem verschillen. De zelfgebakken cake vindt gretig aftrek en Ben&Jerry’s is nou eenmaal Ben&Jerry’s: super premium ijs, dat voor iedereen wel iets te bieden heeft. De gezellige ambiance en het lieve personeel maakt dat helemaal af. En voordat je denkt: ‘nou nou, wat een opscheppers daar bij De Remise’, wij citeren nu enkel en alleen maar de reviews die we hebben gehad via Google. Het zou niet in ons opkomen om dit over onszelf te zeggen. Al kunnen wij er ons uiteraard wel in vinden ;-).

Toch merkten we dat de vraag naar lunch steeds meer en meer kwam. Toeristen die een dagje Dordrecht doen, vinden het namelijk wel lekker om dan ’s middags een broodje of iets hartigs te nuttigen. En hoewel onze cakes luchtig maar vullend zijn, is dat toch niet echt ‘lunch’ te noemen.

En dus hebben we met elkaar besloten daar iets aan te gaan doen. Alles voor onze gasten immers. Uiteraard wel in de Amerikaanse stijl. En zo is, na een aantal brainstorm sessies (en proeverijen door ons testteam), sinds deze week iets heel nieuws te verkrijgen in De Remise: een goed gevulde bagel! Op 5 verschillende manieren kunnen wij zo’n ‘rond broodjes met een gat in het midden’ voor je beleggen. Van Creamcheese tot zalm, we hebben een zo breed mogelijk assortiment op de kaart proberen te zetten.

Bij een ‘lunchaanbod’ hoort een menukaart. Deze is helemaal opgesteld en vormgegeven in ‘De Remise’-stijl. Dit kunnen wij met woorden proberen te beschrijven, maar een plaatje zegt nou eenmaal meer. Hier vind je onze menukaart. We willen je wel waarschuwen: zodra je ‘m leest krijg je echt trek. Het bekijken van de menukaart is dus echt op eigen risico.

Zo lekker als het klinkt en eruit ziet, zo lekker is het. Wij zaten toevallig in het testteam en onze collega Marlies is door ons uitbundig geprezen. En benoemd tot ‘opper Bagelbelegger.’ En zo’n titel geven we echt niet zomaar. Ben je benieuwd naar onze nieuwe bagels? Kom dan snel eens langs, we maken met liefde ook voor jou zo’n heerlijk gevulde bagel!