De Remise als Vaste Halte

En met vaste halte, bedoelen we vooral dat iedereen bij ons terecht kan. Of je nou van shoppen houdt en even koffie tussendoor wilt drinken, graag urenlang bij wilt kletsen met die speciale vriendin onder het genoet van een asociaal lekker stuk cake of taart, of even snel ergens een lunch wilt scoren, je kunt voor heel veel redenen ontzettend goed bij De Remise terecht.

Feestlocatie in Dordrecht?

En dit is niet het enige. Je kunt De Remise ook als halte gebruiken om één van je mijlpalen te komen vieren. Dan sluiten we de deuren en openen we ze enkel en alleen voor jou en je gasten. Je kunt denken aan het vieren van bijzondere feesten als je verjaardag (nodig al je vrienden uit of kom gezellig alleen, wij zullen er zijn en hangen ook de slingers voor je op), een kraamfeest (heb je in één keer alle gasten je baby laten zien & geen troep thuis), of een vrijgezellenfeest (we hebben geen strippers, maar je kunt zeker bij ons een knalfuif vieren).

Bijeenkomst in Dordrecht?

Heb je behoefte om met je collega’s een heidesessie te vieren, maar zie je zo op tegen ‘zitten op het gras?’ Kun je ook bij ons terecht. Onze fantastische vergaderzaal biedt ruimte voor 12 gasten. En meer kan ook, dan reserveren we een heel dagdeel voor je. Met of zonder koffiedeal, met of zonder lunch. Je stelt samen met ons jouw perfecte deal moeiteloos samen.

Vraag hier naar alle prijzen, mogelijkheden en timinigs. We staan graag voor je klaar in onze vaste halte, De Remise!