Mamabox 2021!

9 mei is het weer een van de belangrijkste dagen in het jaar: Moederdag. Dé perfecte dag om alle moeders eens lekker in het zonnetje te zetten. Tijd om ze goed te verwennen en te laten zien hoeveel je van ze houdt. Dan denken we vaak aan een fris lente bloemetje of een lekker luchtje. Misschien zelfs iets voor onder de doucht. Maar wij hebben eens diepgaand onderzoek gedaan. Moeders willen maar 1 ding op moederdag, en nee dat zijn niet de zelf gemaakte penne kettingen (sorry voor alle inpanningen van menig basisschool kind!), dat is een heerlijk dagje helemaal voor zichzelf. Natuurlijk niet voordat ze zijn overladen door kussen en knuffels van hun meest geweldige kinderen, maar daarna: deur op slot, boekje erbij, beetje netflix en chocola. Chocolade ja, heel veel. Liefst met caramel en alles wat normaal duidelijk verboden is voor de lijn en de suikers en ga zo maar door. Maar op deze stralendste dag van het jaar mogen alle remmen los.

Juist daarom hebben wij deze heerlijke moederdagbox samengesteld. Een doosje vol met chocolade, caramel, cake en koek. Wat wil je nog meer? Doe je de deksel open, dan schitteren de witte Millionaire slice met cranberries, de Red Velvet bites en de donkere chocolade brownies je tegemoet. Do you need more?

Dus lieve kids, papa’s en andere supporters. Bestel snel deze box voordat ‘ie uitverkocht is. Nog nooit was een moederdagcadeau zo ontzettend lekker en fijn. Makkelijk ook! Gewoon bestellen vanuit je luie stoel & komt zo via de brievenbus naar de liefste moeder. Ps vergeet niet om er een mooi persoonlijk berichtje bij te doen. Dan zorgen wij ervoor dat dit op de kaart komt.

Geniet van je dag, lieve moeders!