Hoop doet leven

Wij zijn blij gestemd. Heus niet elke dag hoor, soms voelen we gewoon niets. Of een juist beetje teveel ;).
Maar elk jaar rond deze tijd voelen wij ons blij. Eerlijk gezegd, voelen we vooral (een) hoop. En licht, warmte, léven. Ja, je snapt het al: elk jaar weer, als de zon zich laat zien, krijgen we het in onze bol. En voelen we het tot diep in onze botten: de natuur komt na haar winterslaap ein-de-lijk weer tot leven. Het is ‘s avonds langer licht, de handschoenen & schaatsen worden opgeborgen en de vogels fluiten ons weer wakker. En dat geeft ons hoop, juist in deze voor de Horeca zo moeilijke periode.

Dat willen wij van De Remise niet stilletjes voorbij laten glijden. Nee, wij willen jullie allemaal laten proeven van de hoop die wij voelen. En daarom hebben wij gebakken, geknutseld, geglazuurd, gesproken, opnieuw gebakken en tussen al die stappen door vooral heel veel geproefd. We zouden graag zeggen dat we dat proeven ook voor jou deden, maar nee: we vinden het gewoon ontzettend prettig om te weten wat we verkopen ;).
En speciaal voor deze lente. Speciaal voor dit gekke jaar. Speciaal voor jou, omdat je echt wel wat hoopvols hebt verdiend, introduceren wij een Limited Feestbox: de Paasbox.

Als je ‘m opent, komt de lekkere geur van chocola jou tegemoet. Het bijzondere van deze box is dat we jouw favoriete smaken hebben kunnen combineren met de kleur van de lente. Je vindt in deze Special een Lemon Millionaire Slice; knapperige koekbodem, dikke laag caramel met Lemon Curd en een laag witte chocolade met citroenrasp. Daarbij krijg je de lekkerste Lemon cake bites, met kleurige confettie. En om het feestje compleet te maken vind je de unieke Paaseieren fudge van witte chocolade en gevulde paaseieren. Leuk om te geven, lekker om te ontvangen, nog prettiger om het op te eten.

De Paasbox vind je tussen al onze Feestboxen. Je moet er wel snel bij zijn, want tja, Limited is Limited. Zo kun je nu alvast genieten van de lente die aan het doorbreken is. Wij hopen dat jij geniet van deze box en van het nieuwe seizoen. Want nieuw seizoen is nieuwe leven. En nieuw leven geeft hoop. En hoop doet dan weer leven. Daar hadden we zo graag iets poëtisch van gemaakt, maar ach, wij van De Remise zijn nou eenmaal beter in bakken dan in poëzie. Dat moet je ons maar vergeven. Het komt in ieder geval uit ons hart en we hopen dat je dat proeft. Wij wensen jou een hele goede lente toe en een fantastisch Paasweekend!