Feestboxen!

Geslaagd zijn, gezakt zijn, dat moeilijke tentamen halen of juist nog niet. Je schoenendiploma of pietendiploma halen. Een nieuwe baan krijgen, of juist 25 jaar op de zaak zijn. Een record verbroken, of juist die modale middenmoter zijn. Allemaal gelegenheden waarvan wij zeggen: reden voor een feestje. Maar eerlijk is heel eerlijk: voor ons is eigenlijk alles wel een reden voor een feestje.

Want bij een feestje horen een heleboel dingen. Maar vooral: lekker eten. Taart, chips, koek, snoep en chocolade: wij kunnen ons geluk niet op. Het liefst is ons bestek ook nog eetbaar, want ook dat eten we dan nog graag bij op. Maar genoeg over onze eetverslaving.

Wij doen het namelijk niet alleen om het opeten, wij bakken minstens zo graag. En zo hebben wij in de afgelopen 2 jaar onszelf steeds meer geoefend in het maken van de lekkerste taarten, brownies, millionairsslices en cakes. De gasten van De Remise hebben dit regelmatig kunnen proeven. Maar met de eerste lockdown dit jaar, ontwikkelden wij steeds meer en meer de behoefte om ook op afstand bij te dragen aan feestjes.

Wij hebben daarom een testpanel samengesteld (gek genoeg heeft niemand geweigerd), die voor en met ons eens hierover zouden nadenken. Na een diepgaand onderzoek onder familie, kennissen en hele vage kennissen, kwamen wij op (al zeggen we het heel bescheiden zelf) een ontzettend leuk en mooi concept: de feestboxen.

De titel zegt eigenlijk al genoeg: een box vol feest. En zoals gezegd, bestaat feest voor ons vooral uit lekker eten, het is dus een box vol met lekker eten. In allerlei soorten en maten, voor íedereen. De lekkerste, zoete millionairesslices voor die stiekeme zoetekauw. Diepe, zachte, chocoladebrownies voor de pure genieter. Nog zachtere, gezellige Cakeballs voor de beheerste fijnproever. En dat allemaal in 1 box.

Deze box vol met feest is er echt voor íedereen. Hij is daarom er in heel veel varianten. Original, Vegan, Glutenvrij, maar ook thema’s als Kerst en Sinterklaas, wij draaien er onze hand inmiddels niet meer voor om. We zullen hier daarom regelmatig nieuwe varianten aan toevoegen, want wij houden er wel van om onszelf opnieuw uit te vinden. Je kunt met 10 mensen van dit feest eten, maar er ook voor kiezen om dit met niemand te delen en helemaal zelf op te peuzelen. Dat begrijpen wij volkomen.

De Feestbox kun je via onze webshop bestellen. Moet hij naar Dordt, Zwijndrecht, Papendrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Dan wordt de box heel milieubewust door de toppers van Groot Verzet Fietskoeriers naar je toegetrapt. En anders kun je via PostNL je box verwachten.
Neem hier een kijkje en bestel snel jouw favoriet!