Remise gaat weer to-go!

Daar gaan we weer. Het zal je niet ontgaan zijn, maar om het Corona virus met z’n allen te verslaan gaat de horeca voor de komende weken weer op slot. En wij balen er ook enorm van, niet even lekker je favo bakje koffie aan het tafeltje van jouw favo restaurantje. Het is weer even afzien voorlopig, bakje koffie in de hand, dat heerlijke stukje taart wat je hebt weten te bemachtigen óf al kruimelend over straat opeten óf toch kijken of je het tot thuis kunt halen (No way dat wij dat dus halen..).

Net na de persconferentie hebben wij in de Remise natuurlijk ook wel even een traantje weggepinkt, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. We wisten wat we moesten doen, dus binnen no-time hadden wij de to-go cups voor de koffie en de bakjes voor de taart weer uit de kast getoverd, plaatsten wij onze rekken om de boel een beetje af te zetten & we waren er klaar voor!

Met het voorjaar in gedachte hebben we nu wel een extraatje: je kunt nu in een heel groot deel van Dordrecht (bijna) alles van onze kaart bestellen & thuis opeten. Zeker met het naseizoen in het vooruitzicht, waar we heerlijk kunnen genieten van de najaarskleuren en de frisse herfstluchten, is het toch wel heel fijn als we niet naar buiten hoeven als het regent. Bestel makkelijk via UberEats & binnen enkele minuten heb jij het thuis op tafel (of op je werk, in het park, de supermarkt, de bieb, de bank, you name it!)

Enjoy!