Welkom op ons terras!

Dit hadden we natuurlijk al heel lang geleden wereldkundig moeten maken. Maar door al ons enthousiasme en dat van alle gasten die tegelijk het terras in gebruik hebben genomen, waren we er gewoon nog niet aan toegekomen.

Dus spoelen we even terug. Door de Corona zijn wij, net als alle andere horeca ondernemers, beperkt in het aantal mensen dat we kunnen plaatsen. Voor ons betekende dat: onze gezellige, grote tafel eruit en de kleine tafeltjes (met heeeel veeel afstand ertussen) erin. Anders dan we gewend zijn, maar het geeft ons de kans om jullie weer te ontmoeten in ons gave pand!

Toen we net weer opgestart waren, kregen we de mogelijkheid om een terrasvergunning aan te vragen. Daar hoefden wij geen twee keer over na te denken. We klommen in de pen en vroegen de gemeente om toestemming voor een heus terras midden op de Grotekersbuurt. En al heel snel kregen we de felbegeerde vergunning!

Daar zitten we dan, De Remise met een heus terras!
Je kunt op ons terras genieten van de lekkerste huisgemaakte taarten en cakes, de knapperigste lunchgerechten, zelfgemaakte limonade of een lekkere shot cafeïne en dat allemaal met een zonnetje op je snoet!

Zit je op ons terras, kijk dan eens van links naar rechts en geniet van het historische aanzicht van het stadhuis en de grote kerk. Jij zit daar gewoon helemaal tussenin, genietend van de voorbijtrekkende bruidjes samen met je bak cappuccino 🙂. Wij zien je graag, op ons terras of binnen in De Remise, Vaste Halte!