Babyshower in de Remise

Nieuw leven. Een teken van hoop en een teken van liefde. Het is een bijzonder geschenk als je het mag ontvangen. En tegelijkertijd hard werken, maar ‘je krijgt er heul erg veel voor terug.’

Babyshower

Al enige jaren is het fenomeen babyshower vanuit Amerika ook in Nederland bekend. Bij een babyshower zet je de toekomstige moeder even extra in het zonnetje. Want het is niet niets, om een baby te dragen, op de wereld te zetten en daarna te verzorgen. En daarom organiseren vrienden, familie of ook wel collega’s van een zwangere vrouw vaak een klein feestje vooraf. Dat noemen we de Babyshower.

De gekste dingen komen bij een babyshower aan bod. De gekste spelletjes worden gespeeld. De bizarste verhalen verteld. Grote cadeaus worden overhandigd, er wordt lekker gegeten (sowieso altijd goed) en soms ook geborreld. Uiteraard helemaal afgestemd op de aanstaande moeder. Dus borrelen met bitterballen en cola (light). Lekker Nederlands.

Babyshoweren in de Remise

Bij een babyshower nodig je eigenlijk zoveel mogelijk vrouwen uit. Mannen mogen ook komen, uiteraard, maar op de één of andere manier kijken die meestal liever voetbal. Snappen wij ook niets van. Maar oma’s, moeders, tantes, nichtjes, vriendinnen, collega’s: iedereen die wil, is van harte welkom. Zo kan de aanstaande moeder de laatste weken voor de grote bevalling nog even alle support voelen die ze (nodig) heeft. Maar een grote groep mensen kun je niet overal ontvangen. En daar (je voelde ‘m vast al wel aankomen), hebben wij dé oplossing voor: De Remise. Met 50 personen kun je bij ons terecht. We richten de babyshower helemaal in zoals jíj dat wilt. Op een unieke locatie met elkaar het leven vieren. Wij maken er heel graag een extra mooi feestje van. Klik hier om hierover contact met ons op te nemen.