Heropening!

Het heeft even geduurd, maar De Remise is weer open! In vol ornaat, nou ja niet helemaal, we hanteren natuurlijk wel de anderhalve meter afstand tussen de tafeltjes. Ons hoor je niet klagen, we zijn heel blij en dankbaar dat we onze gasten weer kunnen laten zitten en onder het genot van een bakje koffie kunnen laten sleutelen aan de nodige sociale contacten of aan de inbox natuurlijk. In de afgelopen maanden zijn al die lekkere bagels, taartjes en bakjes koffie staand bij ons voor de deur genuttigd, thuis of op een bankje in de buurt. En hoewel het heus wel zijn charme heeft, is het ook wel heel fijn om gewoon even binnen te kunnen zitten. Zeker als de zon iets minder schijnt.

Reserveren:

Om te kunnen genieten van een zitplekje in de oude garage moet er van tevoren gereserveerd worden. Dat is eigenlijk heel makkelijk. Stuur ons een appje, bel of mail ons even!

High Tea

We willen de reden om in de Remise te reserveren nog een beetje zoeter te maken. Daarom hebben wij al onze heerlijke lekkernijen samengevoegd op 1 bord. Met een bakje thee on the side hebben we het dan over een heuse High Tea! In de eerste gang kun je genieten van hartige hapjes, een proeverij uit ons assortiment bagels en sandwiches. In de 2e gang wordt de zoete trek meer dan gestild door een greep uit ons cake assortiment aangevuld met scones die je heerlijk kunt afsmeren met Lemon Curd & Clotted Cream.

Nog ruimte over? Kies dan voor de High Tea XL: dan krijg je meer én je krijgt er ijs bij. Je weet wel, dat heerlijke romige Ben & Jerry’s ijs. Afgetopped met een royale toef slagroom.

Do we need to say more?

We zijn van maandag t/m zaterdag open van 10 uur tot 17.30.

Tot snel!