Remise to go!

Corona

Het kan u niet ontgaan zijn, al hopen wij dat u er weinig hinder van ondervindt: het Coronavirus, dat op dit moment heel Nederland in z’n greep houdt. De politici debatteren over de maatregelen, elke nieuwssite komt per uur met een nieuwsupdate, het RIVM is tot diep in de nacht aan het testen en informeren, de mensen in de zorg, beveiliging en het onderwijs draaien overuren, in de supermarkten zijn rijen lege schappen en dagelijks wordt daar geleverd, aangenomen en schappen bijgevuld. Heel Nederland laat op dit moment zien dat ze gebroederlijk samen kunnen werken. Prachtige beelden daarvan hebben wij mogen zien. Daar mogen we als Nederland trots op zijn.

De andere kant

Maar hoewel er velen van ons op dit moment een extra werklast dragen, zijn er ook ondernemers die juist hun deuren (verplicht) hebben moeten sluiten. Want in de noodzaak het virus niet z’n gang te kunnen laten gaan, is besloten om bij alle locaties waar veel mensen komen, of mensen dicht op elkaar komen te zitten, de deuren dicht te doen. Voor velen een ontzettend moeilijke beslissing. De ondernemers die hierdoor hun toekomst onzeker hebben zien worden, vinden wij net zo goed helden. Ook zij dragen immers hun steentje bij aan de volksgezondheid.

De Remise

De Remise sluit haar deuren niet. We doen het de komende periode alleen even iets anders dan normaal. Sinds 18 maart zijn wij ‘Remise To Go’. Bij ons kun je ons gewone, versgebakken en versgemalen assortiment nog steeds kopen, alleen kun je het tijdelijk niet bij ons opeten. Je kunt een bestelling plaatsen en deze bij ons afhalen, maar je kunt net zo rustig even bij ons binnen lopen om daar te kiezen wat je wilt. Je kunt hier een indicatie krijgen van wat wij zo al hebben staan bakken voor jou. WARNING: hierna heb je gegarandeerd ‘lekkere trek’.

Wij hopen dat jij zo min mogelijk effecten voelt van het Coronavirus. We hopen daarbij heel erg dat deze periode niet al te lang duurt. We wensen iedereen die wel getroffen is sterkte toe en beterschap. En we staan heel graag voor je klaar, om de komende periode jouw dag een stukje mooier te maken in De Remise, Vaste Halte.

1 gedachte over “Remise to go!”

Reacties zijn gesloten.