Nieuw menu!

Ons assortiment hebben we uitgebreid! Ontbijt, soep, sandwiches, scones en verse smoothie, het is sinds kort op onze nieuwe menukaart te vinden. In deze blog stellen onze nieuwe familieleden zich graag aan jou voor. Maar wees gewaarschuwd! Als je dit hebt gelezen, heb je gega-ran-deerd lekkere trek. Gelukkig voor jou kun je in dat geval áltijd even een pitstop maken bij De Remise.

Ontbijt

‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en diner als een zwerver’, luidt het gezegde. En dat trekken wij ons aan. Daarom vinden we het heel belangrijk dat jij bij ons als je dag als een keizer kunt beginnen. Ontbijt is immers de startmotor van je dag. Zo vind je ‘m in ieder geval wel op onze menukaart. We serveren yoghurt met versgemaakte Granola; heerlijke scones of een Bagel met Peanut Butter & Banana. Daarbij kun je sinds kort bij ons een Smoothie van de dag bestellen.

Lunch

Lekker tijdens een dagje Dordt bekijken of winkelen de basis voor je actieradius vergroten. Dan kun je bij De Remise helemaal terecht. De bagels die wij al een tijdje op onze kaart hebben, worden aangevuld met goed belegde sandwiches. Lekker brood, gevuld met Hummus; Gerookte kip en Bacon; Oude Kaas of Tonijn. Vul dit aan met de verse Soep van de Dag en je voelt je de koning te rijk. Probeer deze verleiding maar eens te weerstaan!

Smeren

Zoals de auto’s 100 jaar geleden in De Remise op de smeerput werden gecontroleerd en waar nodig werden gerepareerd, kun je tegenwoordig in De Remise zelf even komen opladen en bijtanken. En wij voorzien je daarvan graag van extra smeersels, zoals onze warme appeltaart met Ben&Jerry’s ijs & room; Scones met room & warme compote; Bananencake met room & Compote of Brownies met Ben&Jerry’s ijs & slagroom. Blus dit geheel af met een heerlijke Fritz Kola of Limo; verse Jus d’Orange; Smoothie of Milkshake en sluit vervolgens je hekken met een niet te weerstaan lekker Ben&Jerry’s ijsje.

Je gaat na je pitstop aan De Remise gegarandeerd goed gevuld de weg op. Dat is in ieder geval ons doel. Daar doen we alles voor. Wij zeggen namelijk: tot ziens in De Remise, jouw Vaste Halte!